If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако ми намериш на снимка гарнитурите на новия модел колектор, дросела и егр-а както и снимка на самия колектор веднага ще ти отговоря Сериозно по пътя на логиката всички гарнитури на пластмасов колектор трябва да са гумени т.е. по-скоро не, а най-вероятно има и други разлики.
Аз един пат гледах ама не можах да видя нищо,сега поне ще знам какво търся
[QUOTE=Mury;1151863]Всички 159 1.9 16 в имат клапи,колекторите са 2 модела,стария Пиербург,разглобяем,метален с клапи управлявани от обща рейка,новият Манети Марели/като на мойта и твойта кола/ който е пластмасов,неразглобяем с вътрешни клапи-доста по безпроблемен [COLOR="Silver"]
Казаха ми че има и модел без клапи как то е мойта.В софтуера няма управление на клапите.
CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Всички 159 1.9 16 в имат клапи,колекторите са 2 модела,стария Пиербург,разглобяем,метален с клапи управлявани от обща рейка,новият Манети Марели/като на мойта и твойта кола/ който е пластмасов,неразглобяем с вътрешни клапи-доста по безпроблемен [COLOR="Silver"]
Казаха ми че има и модел без клапи как то е мойта.В софтуера няма управление на клапите.
Аз до сега не съм виждал такава,едно време и аз си мислех че има,ама човека който ти го е казал на теб предполагам-Петко,той ме обори и каза че всички имат
---------- Post added at 08:15 ---------- Previous post was at 08:14 ----------
Преди малко пак го гледах този пластмасов колектор,към него има хванат метален.На металният има някаква пластмаса хваната отдолу,и ме съмнява че тия клапи са хванати там.Но е много завряно и не се вижда
Всички 159 1.9 16 в имат клапи,колекторите са 2 модела,стария Пиербург,разглобяем,метален с клапи управлявани от обща рейка,новият Манети Марели/като на мойта и твойта кола/ който е пластмасов,неразглобяем с вътрешни клапи-доста по безпроблемен [COLOR="Silver"]
Казаха ми че има и модел без клапи как то е мойта.В софтуера няма управление на клапите.[/QUOTE]
[QUOTE=Mury;1152043][QUOTE=136;1151964]
Аз до сега не съм виждал такава,едно време и аз си мислех че има,ама човека който ти го е казал на теб предполагам-Петко,той ме обори и каза че всички имат [COLOR="Silver"]
Едно време не е имало от тези колектори сигурно
Но е факт.Знам че след средата на 2007 година се слагат тези без клапи но може би зависи и за какъв пазар е предназначена колата.
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Аз до сега не съм виждал такава,едно време и аз си мислех че има,ама човека който ти го е казал на теб предполагам-Петко,той ме обори и каза че всички имат [COLOR="Silver"]
Едно време не е имало от тези колектори сигурно
Но е факт.Знам че след средата на 2007 година се слагат тези без клапи но може би зависи и за какъв пазар е предназначена колата.
За твое съжаление си в грешка,вчера проверих и няма 159 1.9 16в да е излизала от завода без клапи,независимо за кой пазар е колата.На Венци ТИ-та беше края на 2008 и кво от тва,имаше клапи...........................Ако не вярваш,докарай колата да ти я закача на компа да ти покажа че има клапи и твойта.....................Ако искаш може да сравним номерата на моя и твоя колектор,да видиш че са еднакви,а мойта има клапи.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
За твое съжаление си в грешка,вчера проверих и няма 159 1.9 16в да е излизала от завода без клапи,независимо за кой пазар е колата.На Венци ТИ-та беше края на 2008 и кво от тва,имаше клапи...........................Ако не вярваш,докарай колата да ти я закача на компа да ти покажа че има клапи и твойта.....................Ако искаш може да сравним номерата на моя и твоя колектор,да видиш че са еднакви,а мойта има клапи.
Къде седи този номер на колектора?
Посещение на добра воля с Доко във Ventura Garage при Neo, Venci, Mury, Bobi_33 и други столични батка-маняци За съжаление покрай другите благинки по пътя се случи немислимото Съединителят превъртя на 165 500км Почивай в мир Ще се отхлюпва кутия няма как
пп Благодарности на бат Mury затова, че ми спря гадните пищялки на коланите
И аз искам да махам дпф, само да се наканя и отпатувам за Горна...зверски ти е паднал разхода code.
Колко беше преди при сходна скорост?
Хаха не знам какъв е тоя разход човек, някакво стечение на обстоятелствата в него даже има и 10км градско докато изляза от София може и да му е замръзнала кратуната(eкуто) от студа
Около 6/100 е на 159 1.9 с DPF и ремап. Сток е около 6.8/100 А показанията на борда на Христо са alle fantastisch
След тоя фантастиш разход занулих компютъра и до Бургас даде 6,4 ама вече имаше бая наритване щото позакъснявахме а и към Пловдив вече нямаше заледени участъци.
Comment